daydaily.com laknat!

aaaaarrrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

install wordpress sudah berhasil, tapi templatenya mampus gak mau di edit, banyak debug disana-sini……..

daydaily.com sialan!!!

ok ok mari kita laporkan hasil keyword hari ini

Today

Search Views
peta dunia 6
tiang listrik 1
orang tua shana fatina 1
gambar peta dunia 1
hms itb 1
arbain rambey telp 1
wallpaper sepatu 1
tari pendet 1
cetak pin 1
stmik likmi – juanda 1

Yesterday

Search Views
peta dunia 10
bank indonesia di bandung 5
id om 2
gedung sate 2
tari bali 2
bunga muralis 1
braga bandung 1

yeah, selalu peta dunia, oi oi gua gak jualan peta dunia yah, apalagi tiang listrik. besok gua mau ke ciwidey, mau pemotretan, bukan motret model tapi.

gitu aja deh, udah malem capek

see ya

ps : blog ini dan postingan ini sebenernya adalah tempat gua latian SEO (search engine optimization)

0 Responses to “daydaily.com laknat!”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




sponsor

twitter.com/pipinpramudia

  • Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia Add to Technorati Favorites Locations of visitors to this page

    %d bloggers like this: