dia : bukan masalah kita dilahirkan pinter apa nggak, kaya atau miskin, dari kalangan terhormat apa bukan, tetapi sejauh apa usaha dan perjuangan kita dalam mencapai sesuatu, itu yang bikin kita beda sama orang lain pin

3 Responses to “”


  1. 1 Dwe October 27, 2008 at 7:45 am

    Wew . Qrend!
    Sapa yg ngomong pin? Aq ngefans akh ma dya hahaha

  2. 2 rhonita October 27, 2008 at 12:09 pm

    wow!! keren pin! aku suka ituh!

  3. 3 journalight October 28, 2008 at 1:55 am

    @ all
    iya emang keren banget😀 dan gw dengernya juga baru aja, serasa ditampol pake sendal jepit tepat di depan mata, bikin gw sadar karena kadang gw ngerasa bahwa sesuatu itu kadang kurang adil, make me learn, thanks friend


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




sponsor

twitter.com/pipinpramudia

  • Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia Add to Technorati Favorites Locations of visitors to this page

    %d bloggers like this: