u-boat wishlist

inilah fungsi dari sebuah blog, selain untuk curhat colongan, bisa juga digunakan untuk menyimpan benda-benda bernilai seni tinggi yang siapa tahu aja suatu saat nanti bisa jadi milik kita ^^ or at least ketika kita sudah lupa tentang mimpi mimpi kita di masa lampau kita tinggal buka blog kita klik archive dan taraaa mimpi-mimpi kita muncul lagi😀 . dan yang sekarang sedang mengganggu tidur saya adalah benda bernilai seni tinggi berikut ini😛

http://www.watchesblog.co.uk/blog/Uploads/uboatblog(1).jpg

u-boat watch with white dial and brown strap

https://i2.wp.com/1.bp.blogspot.com/_T10Y9a4T-lI/SKyC0aDtyuI/AAAAAAAAAAk/EPy-JUz0-wI/s320/Picture+3.png

u-boat watch with white strap and dial

https://i1.wp.com/3.bp.blogspot.com/_I-88FjtJATI/SHE093Fc2vI/AAAAAAAAAdE/x3DCP6fJJPI/s400/uboat_flightdeck_cas.jpg

black dial u-boat watch with brown leather watch

eb8299e7cb9e86bf878e5847234503d1.jpg

u-boat with black dial and black strap

8 Responses to “u-boat wishlist”


  1. 1 Asop May 13, 2010 at 3:37 pm

    Eh, U-boat ini merk jam, sekarang masih ada? Dari gambarnya kayaknya kuno banget.🙂

    • 2 journalight May 14, 2010 at 12:21 am

      @asop
      yup,salah satu brand dari italo fontana, brand yang tadinya dibuat untuk Italian Navy’s submarines😀. yang sekarang dijual untuk umum

  2. 3 silenceraloner May 14, 2010 at 10:28 pm

    Yup,blog itu emang tempat archieve mimpi2 kita boy!

    keren Pin jam-nya..standar brp-an ni harganya?^^

    • 4 journalight May 15, 2010 at 1:09 pm

      4 juta an boy, gak tau yang asli gak tau replika nya doang, wkwkwkwk

  3. 5 mylvinomisol June 22, 2010 at 3:19 pm

    I like the u-boat watch with the brown strap.rolex watches

    • 6 journalight June 22, 2010 at 10:42 pm

      thanks for comment

  4. 7 goldboat February 19, 2011 at 9:34 pm

    Uboat asli udah masuk indonesia bro.
    Coba ke Plaza Indonesia Lantai 3 H11

    • 8 journalight February 21, 2011 at 8:32 am

      waaah
      thanks atas infonya gan😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




sponsor

twitter.com/pipinpramudia

  • Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia Add to Technorati Favorites Locations of visitors to this page

    %d bloggers like this: