kerjaan hari ini 30 desember 2010

menjelang akhir tahun 2010, nampaknya hidup gw dimulai di tahun 2011 ini, hha, what a wonderful life🙂

sebelum bener-bener start di tahun 2011, it means tahun 01 buat gw, gw harus beres beres dan meletakkan beberapa hal ke tempatnya semula…

– gw mesti ketemu client jam 10 ini tapi beliaunya gak dateng dateng *eugh*

– nyiapin beberapa hal, karena gw mesti mudik besok, jadilah tahun baru gw di dalem bis, atau kereta, terserah ntar deh😛

sebenernya gini aja kerjaan hari ini gw, simple ya? hehehe

0 Responses to “kerjaan hari ini 30 desember 2010”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




sponsor

twitter.com/pipinpramudia

  • Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia Add to Technorati Favorites Locations of visitors to this page

    %d bloggers like this: