selamat pagi 23 april 2013

morning, sebenernya banyak hal yang Allah kasih kepada saya dan harus saya syukuri, tapi ya itu lah manusia, kadang ga nyadar dan masih kurang aja, hehe. alhamdulillah kalo gitu ya Allah,

minggu ini agak lumayan banyak yang mesti dikerjakan, ngurus ini itu, lagi nge brand sesuatu, lagi bikin logo ke anak SR, lagi benerin website buat brand baru, dan tentang bisnis baru yang beberapa bulan lalu gw mulai, alhamdulillah perkembangannya lebih dari apa yang gw plan dan rencanakan, cuma ada beberapa salah langkah kecil yang mesti dicarikan solusinya, matiin modal soalnya, dan tau tau ada yang nawarin ruko di cimahi, minggu ini mesti di survei.

1 Response to “selamat pagi 23 april 2013”


  1. 1 http://www.Highpowerwifirouter.com/four-4)high-performance-routers-from-netgear-to-consider June 24, 2013 at 4:51 pm

    Hi there, all is going well here and ofcourse every one is sharing facts,
    that’s truly fine, keep up writing.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




sponsor

twitter.com/pipinpramudia

  • Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia Add to Technorati Favorites Locations of visitors to this page

    %d bloggers like this: