lagi nganggur dan utak atik daydaily.com , lagi check webmaster tools aja sih barusan, dan ada beberapa error yang bikin website ini ga sehat. yang jelas pagerank di gebuk google gara gara violating beberapa agreement nya google. akhirnya semua outbond link saya hapus dan minta reconsideration sama google untuk review ulang. semoga aja di approve,😀 ntar kalo udah jualan link lagi, wkwkwk. btw ini website kapan sukses nya yah, wkwkwk

0 Responses to “”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




sponsor

twitter.com/pipinpramudia

  • Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia Add to Technorati Favorites Locations of visitors to this page

    %d bloggers like this: